Referenser


Nedan finner du ett urval av de företag vi samarbetar med eller har utbildat personal hos.

Skanska

Engagerad samhälls- och projektutvecklare

Skanskas kärnverksamhet i Sverige består av att utveckla, bygga och underhålla den fysiska miljö som vi lever i. Vi skapar hållbara lösningar och strävar efter att vara ledande inom kvalitet, grönt byggande, arbetsmiljö och etik. Verksamheten är uppdelad i fyra grenar.

Swelift

Stor maskinpark, ännu större kunskap

SWELIFTs kärnverksamhet är uthyrning av byggliftar, ställning och truckar. I den egna maskinparken finns bomliftar, saxliftar, larvbandsliftar, billiftar, höjdliftar, släpvagnsliftar och teleskoptruckar samt Zip-Up ställning. Målet är att alla ska ha utbildning och utrustning för att kunna utföra sitt arbete på ett säkert sätt.

Wester's Group

Den säkra helhetslösningen

Kärnverksamheten för Westers Group handlar om att skapa säkra trafikmiljöer och trygga arbetsplatser.Vi har erfarenhet från mindre entreprenader hela vägen till stora infrastrukturprojekt och kan regelverken. Vi erbjuder service inom leverans och uthyrning av avstängningsmaterial, skyltar, samt tar fram de tillstånd som behövs.Vi garanterar personlig service för att uppfylla kundens förväntningar med förhoppning om varaktiga relationer i alla led.

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå