Kvalitativ liftutbildning | EDU Performance®

Liftutbildning

Liftutbildning

Vår utbildning av mobila arbetsplattformar är till för att höja säkerheten på arbetsplatserna runtom i landet. Ett certifikat från oss på EDU Performance® visar att du har kunskaper inom vilka föreskrifter, förordningar och lagar som gäller för hantering av liftar, olika typer av liftar och riskbedömningar, bland annat.

Liftutbildning för behörighet A1, A3, B1 och B3

Under kursens gång arbetar du mot att erhålla behörighet för A1, A3, B1 samt B3. Du kommer även få behörighet till att köra följande liftar:

  • Bomlift
  • Saxlift
  • Pelarlift
  • Vikarmslift

Utbildningens struktur och vem den är anpassad för

Kursen ger dig goda produktkunskaper om olika typer av liftar och vilka arbetsområden respektive lift har. Vi följer Liftutbildningsrådets liftläroplan (LLP) samt den internationella standarden SS-ISO 18878:2004. På så vis får du en garanti på en kvalitativ utbildning. Kursen kommer avslutas med prov och vid godkänt resultat erhålls utbildningsbevis.

Vår liftutbildning vänder sig till alla som använder liftar i arbetet. Vi tar även emot arbetsledare och skyddsombud som ska kunna planera arbeten där liftar finns med och används.

Skräddarsydd liftutbildning

Vi erbjuder huvudsakligen kurser på svenska och engelska men kan även anpassa liftutbildningen till andra språk. Vår liftkurs går både på plats och på distans, välj utefter egna preferenser. Skulle du vilja skräddarsy din utbildningen går det alldeles utmärkt att höra av dig till oss så arbetar vi fram en plan tillsammans!

Glöm inte att vi även kan genomföra de
flesta utbildningar på flera språk !