Flaggvaktutbildning - Kurs för att bli flaggvakt | EDU Performance®

Utbildningar

Arbete på väg

Flaggvakt – för dig som ska agera flaggvakt vid ett vägarbete

Pris:

2 000 SEK

Tid: 1 dag

Vi erbjuder en kvalitetsutbildning för dig som ska agera flaggvakt vid ett vägarbete eller andra områden där det behövs trafikdirigering, tex vid en byggutfart.

Du lär dig vilka tecken som används för att dirigera trafiken, vilken utrustning du ska bära samt hur du agerar för att hög säkerhet ska uppnås för både trafikanterna och för de som arbetar. Du får kunskaper om vilka säkerhets- och arbetsmiljökrav som gäller när du arbetar som flaggvakt vid ett vägarbete. Efter genomförd utbildning samt godkänt kunskapstest utfärdar EDU Performance ett utbildningsbevis.

Kursbeskrivning

Utbildningen vänder sig till dig som ska agera flaggvakt vid ett vägarbete eller andra områden där det behövs trafikdirigering, tex vid en byggutfart.

Utbildningen syftar till att du ska känna dig säker i din roll som flaggvakt. Den utgår ifrån de säkerhets- och arbetsmiljökrav som finns när du arbetar som vakt. Du får kunskap om vaktens utrustning, vilka tecken du får använda för att dirigera trafiken och hur du ska agera så att hög säkerhet uppnås för de som arbetar och för trafikanterna. 


Kursmål

Utbildningen avslutas med ett skriftligt kunskapstest för att säkerställa att kunskapskraven har uppnåtts. Skulle någon av deltagarna inte klara kunskapstest återkopplar EDU Performance till aktuell arbetsledare. Vi ger då feedback i vilka områden som deltagaren behöver repetera samt möjlighet att göra om testet vid ett annat tillfälle.

Efter avslutad utbildning samt godkänt kunskapstest utfärdar EDU Performance ett utbildningsbevis där det framgår vilken typ av utbildning som är genomförd.

EDU Performance är IDO6-ackrediterad kompetensregistrator vilket innebär att vi kan registrera genomförda utbildningar på deltagarens personliga ID06-kort. Detta kräver dock ett samtycke som sker i samband med utbildningen.

Målgrupp

Vänder sig till dig som har Arbete På Väg Steg 1 och vill utöka med enbart Flaggvakt.

Förkunskap

Arbete På Väg Steg 1 (1.1, 1.2, 1.3)

Påbyggnad

Utbildningen i flaggvakt skräddarsys efter dina önskemål

Vi skräddarsyr givetvis kurser utefter våra kunders önskemål, tveka inte att höra av Er om datum nedan inte skulle passa! Vi kan även genomföra de flesta utbildningarna på andra språk!

Flaggvakt går även att genomföra på distans

Distansutbildningen genomförs via video i realtid, så kan du som deltagare ha möjlighet att diskutera och ställa frågor direkt till läraren.

Kommande utbildningstillfällen

23 april, 09:00 - 13:00
Distans/Zoom
9 platser kvar

Frågor eller funderingar?

Vi hjälper dig gärna om du har frågor kring våra utbildningar och kurser. Välkommen!

Kontakta oss

Glöm inte att vi även kan genomföra de
flesta utbildningar på flera språk !